000 01459nam a2200421 i 4500
001 86513
003 KOSZ 005
005 20230103103749.0
008 180511s2004 pl a f 000 0 pol
020 _a9788371878657
040 _aKOSZ 005
_cKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2004
080 _a351.773
080 _a614.3
080 _a664
080 _a(083.1)
100 1 _aWiśniewska, Małgorzata
_d(1961- )
_eAutor
245 1 0 _aInstruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją /
_cMałgorzata Wiśniewska.
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2004.
300 _a123, [1]. strony :
_bilustracje ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
388 _a2001-
500 _aNa okładce nadtytuł: Księga HACCP.
504 _aBibliografia na stronie [124].
650 4 _aAnaliza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650 4 _aBezpieczeństwo żywności
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aInstrukcja
655 4 _aTablice i wzory
658 _aRolnictwo i leśnictwo
658 _aZarządzanie i marketing
710 2 _aODDK
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=86513
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c86513
_d86513