000 01729nam a2200505 i 4500
001 85920
003 KOSZ 005
005 20200722132639.0
008 171103s2017 ne a f f 001 0 eng d
020 _a9780128115213
040 _aKOSZ 005/RW
_cKOSZ 005/RW
_dKOSZ 005/HR
046 _k2017
080 _a664.017
080 _a66.01/.09
080 _a60
080 _a57.08
080 _a577.1
245 0 0 _aIngredients extraction by physicochemical methods in food /
_cedited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban.
260 _aAmsterdam [etc.] :
_bElsevier,
_ccopyright 2017.
300 _aXXIV, 613 stron :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
385 _aPracownicy naukowi
388 _a2001-
490 1 _aHandbook of Food Bioengineering ;
_vVolume 4
504 _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 4 _aBioinżynieria
650 4 _aŻywność
650 4 _aTechnologia żywności
650 4 _aTechnologia chemiczna
650 4 _aEkstrakcja (chemia)
650 4 _aZwiązki biologicznie czynne
658 _aInżynieria i technika
658 _aChemia
658 _aBiologia
700 1 _aHolban, Alina Maria.
_eRedakcja
700 1 _aGrumezescu, Alexandru Mihai
_eRedakcja
710 2 _aElsevier
_4pbl.
830 0 _aHandbook of Food Bioengineering ;
_vVol. 4
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=85920
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c85920
_d85920