000 | 01729nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 85920 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200722132639.0 | ||
008 | 171103s2017 ne a f f 001 0 eng d | ||
020 | _a9780128115213 | ||
040 |
_aKOSZ 005/RW _cKOSZ 005/RW _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2017 | ||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a66.01/.09 | ||
080 | _a60 | ||
080 | _a57.08 | ||
080 | _a577.1 | ||
245 | 0 | 0 |
_aIngredients extraction by physicochemical methods in food / _cedited by Alexandru Mihai Grumezescu, Alina Maria Holban. |
260 |
_aAmsterdam [etc.] : _bElsevier, _ccopyright 2017. |
||
300 |
_aXXIV, 613 stron : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
385 | _aPracownicy naukowi | ||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 |
_aHandbook of Food Bioengineering ; _vVolume 4 |
|
504 | _aBibliografia przy rozdziałach. Indeks. | ||
650 | 4 | _aBioinżynieria | |
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aTechnologia chemiczna | |
650 | 4 | _aEkstrakcja (chemia) | |
650 | 4 | _aZwiązki biologicznie czynne | |
658 | _aInżynieria i technika | ||
658 | _aChemia | ||
658 | _aBiologia | ||
700 | 1 |
_aHolban, Alina Maria. _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aGrumezescu, Alexandru Mihai _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aElsevier _4pbl. |
|
830 | 0 |
_aHandbook of Food Bioengineering ; _vVol. 4 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=85920 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c85920 _d85920 |