000 | 01193nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2004 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20170210114100.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bmetodologia : metoda trójkontowa. |
||
246 | _aPN-EN ISO 4120:2007 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2007.11.16 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny |
||
500 | _aWprowadza: ISO 4120:2004, EN ISO 4120:2007. | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN ISO 4120:2007 (U) | ||
520 | _aOpisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech. | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
653 | _ametoda trójkontowa | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | 0 | 2 | _tPN-EN ISO 4120:2007 (U) |
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64877 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2017 |
||
999 |
_c84880 _d84880 |