000 01193nam a2200301 i 4500
001 normy2004
003 BPK
005 20170210114100.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.240
245 _aAnaliza sensoryczna :
_bmetodologia : metoda trójkontowa.
246 _aPN-EN ISO 4120:2007
250 _aZatwierdzono: 2007.11.16
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny
500 _aWprowadza: ISO 4120:2004, EN ISO 4120:2007.
500 _aZastępuje: PN-EN ISO 4120:2007 (U)
520 _aOpisano procedurę określania czy występuje dostrzegalna sensorycznie różnica, czy podobieństwo między próbkami dwóch produktów. Niniejszą metodę stosuje się do określania występowania różnicy pojedynczej cechy sensorycznej lub kilku cech.
653 _aprodukty spożywcze
653 _aanaliza sensoryczna
653 _ametoda trójkontowa
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 0 2 _tPN-EN ISO 4120:2007 (U)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64877
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2017
999 _c84880
_d84880