000 | 01486nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20161129101546.0 | ||
008 | 161128s2010 pl a f u |000 0 eng | ||
040 |
_cKOSZ 005/HR _aKOSZ 005/HR |
||
084 | _aICS 67.240 | ||
245 | 0 | 0 |
_aAnaliza sensoryczna : _bogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensoryczna = Sensory analysis - general guidance for the design of test rooms / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 |
_a Sensory analysis : _bgeneral guidance for the design of test rooms |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 8589:2010 |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 8589:2010/A1:2014-07 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2010. |
||
500 | _aWprowadza : EN ISO 8589:2010, ISO 8589: 2007. Zastępuje : PN-ISO 8589:1998. | ||
500 | _aZmiana wprowadza : EN 8589:2010/A1, ISO 8589:2007/A1. | ||
520 | _aOmówiono ogólne wytyczne projektowania pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych. Podano wymagania dotyczące ustawienia pracowni analitycznej, zarówno od strony zasadniczej jak i estetycznej, składającej się z powierzchni do analiz oraz biurowej. Nie określono żadnych materiałów ani rodzajów badań. | ||
653 | _apracownia analityczna | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
710 | 2 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | |
780 | _tPN-ISO 8589:1998 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=84527 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
999 |
_c84527 _d84527 |