000 | 01619nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 82899 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20210701111018.0 | ||
008 | 160225s2005 pl a f f 000 0 pol d | ||
020 | _a8389189631 | ||
040 |
_cKOSZ 005 _aKOSZ 005 _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a664.017 | ||
080 | _a664.014 | ||
080 | _a(075.8) | ||
100 | 1 |
_aTajner-Czopek, Agnieszka _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza żywności - jakość produktów spożywczych / _cAgnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita. |
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c2005. |
||
300 |
_a171 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyźsze |
||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, _x0239-5762 ; _vnr 497 |
|
504 | _aBibliogr. s. 152-[155]. | ||
650 | 4 | _aŻywność | |
650 | 4 | _aChemiczna analiza jakościowa | |
650 | 4 | _aJakość żywności | |
655 | _aĆwiczenia i zadania dla szkół wyższych | ||
658 | _aChemia | ||
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aKita, Agnieszka _c(technologia żywności) _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Rolniczej (Wrocław) _4pbl. |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu _vnr 497 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=82899 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c82899 _d82899 |