000 01619nam a2200433 i 4500
001 82899
003 KOSZ 005
005 20210701111018.0
008 160225s2005 pl a f f 000 0 pol d
020 _a8389189631
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
080 _a664.017
080 _a664.014
080 _a(075.8)
100 1 _aTajner-Czopek, Agnieszka
_eAutor
245 1 0 _aAnaliza żywności - jakość produktów spożywczych /
_cAgnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c2005.
300 _a171 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyźsze
388 _a2001-
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu,
_x0239-5762 ;
_vnr 497
504 _aBibliogr. s. 152-[155].
650 4 _aŻywność
650 4 _aChemiczna analiza jakościowa
650 4 _aJakość żywności
655 _aĆwiczenia i zadania dla szkół wyższych
658 _aChemia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aKita, Agnieszka
_c(technologia żywności)
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo Akademii Rolniczej (Wrocław)
_4pbl.
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_vnr 497
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=82899
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c82899
_d82899