000 00937nam a2200253 i 4500
001 bg
003 BPK
005 20191015094718.0
008 150623s2008 pl a f f 000 0 pol
015 _aPB 2009/11054
020 _a9788389184252
040 _aWA N
_cBPK
080 _a640.41/.42(075.3-021.66)
245 0 0 _aOrganizacja pracy w hotelarstwie :
_bpodręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa /
_caut. Beata Sawicka [et al. ; pod red. Beaty Sawickiej].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Format-AB,
_c2008.
300 _a474 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
504 _aBibliogr. s. 416-424.
655 4 _aPodręczniki dla szkół zawodowych
650 4 _aHotelarstwo
700 1 _aSawicka, Beata.
710 2 _aWydawnictwo Format-AB.
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=81928
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c81928
_d81928