000 | 01447nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 81025 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20201208092401.0 | ||
008 | 141217s2014 pl a f 000 0 pol | ||
015 | _aPB 2014/27491 | ||
020 | _a9788375835700 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
046 | _k2014 | ||
080 | _a664 | ||
080 | _a641.5 | ||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii / _cpod red. Mirosława Słowińskiego. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2014. |
||
300 |
_a285 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy pracach. | ||
650 | 4 | _aKucharstwo | |
650 | 4 | _aGastronomia | |
650 | 4 | _aSurowce zwierzęce | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
650 | 4 | _aMięso | |
650 | 4 | _aMleko | |
650 | 4 | _aJajka | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aSłowiński, Mirosław _c(technolog żywności) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo SGGW _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=81025 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c81025 _d81025 |