000 01621nam a2200433 i 4500
001 80827
003 KOSZ 005
005 20200710121805.0
008 141105s2010 pl a f f 001 0 pol
015 _aPB 2011/7613
020 _a9788320437041
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2010
080 _a664.017
080 _a(075.8)
245 0 0 _aWłaściwości fizyczne żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut. Ewa Domian [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2010.
300 _a339, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyzsze
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aPodręcznik gł. dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, towaroznawstwa, biotechnologii i dietetyki.
650 4 _aŻywność
650 4 _aWłaściwości fizyczne
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aDomian, Ewa
_eAutor
700 1 _aPałacha, Zbigniew
_eRedakcja
700 1 _aSitkiewicz, Iwona
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=80827
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c80827
_d80827