000 | 02031nam a2200553 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 80078 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20221020104403.0 | ||
008 | 221019s2009 pl a f 000 0 pol | ||
009 | b0000002498307 | ||
015 | _aUWD 2010/29124 | ||
020 | _a9788372591791 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR _dKOSZ 005/RW |
||
046 | _k2009 | ||
080 | _a(075.8) | ||
080 | _a604.6 | ||
080 | _a613.2:664 | ||
100 | 1 |
_aAndrejko, Dariusz _d(1965- ) _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aZanieczyszczenia żywności : _bźródła i oddziaływanie na organizm człowieka / _cDariusz Andrejko, Mariola Andrejko ; [recenzent prof. dr hab. Teresa Jakubowicz]. |
250 | _aWydanie I. | ||
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _ccopyright 2009. |
||
300 |
_a94 strony : _bilustracje ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | 1 | _a2001- | |
504 | _aBibliografia na stronach 88-[93]. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje dodatkowe do żywności _2DBN |
|
650 | 7 | _aDodatki do żywności | |
650 | 7 |
_aŻywność transgeniczna _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aAndrejko, Mariola _eAutor |
|
700 | 1 |
_aJakubowicz, Teresa _d(1946-2019) _eRecenzja |
|
710 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin) _4pbl |
||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=80078 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c80078 _d80078 |