000 02031nam a2200553 i 4500
001 80078
003 KOSZ 005
005 20221020104403.0
008 221019s2009 pl a f 000 0 pol
009 b0000002498307
015 _aUWD 2010/29124
020 _a9788372591791
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
_dKOSZ 005/RW
046 _k2009
080 _a(075.8)
080 _a604.6
080 _a613.2:664
100 1 _aAndrejko, Dariusz
_d(1965- )
_eAutor
245 1 0 _aZanieczyszczenia żywności :
_bźródła i oddziaływanie na organizm człowieka /
_cDariusz Andrejko, Mariola Andrejko ; [recenzent prof. dr hab. Teresa Jakubowicz].
250 _aWydanie I.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_ccopyright 2009.
300 _a94 strony :
_bilustracje ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia na stronach 88-[93].
650 7 _aSubstancje dodatkowe do żywności
_2DBN
650 7 _aDodatki do żywności
650 7 _aŻywność transgeniczna
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aMedycyna i zdrowie
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aAndrejko, Mariola
_eAutor
700 1 _aJakubowicz, Teresa
_d(1946-2019)
_eRecenzja
710 _aWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin)
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=80078
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c80078
_d80078