000 02112nas a2200529 i 4500
001 78817
003 KOSZ 005
005 20210812134233.0
008 021018c19649999pl mr p 0 0pol
009 b000001532672x
022 _a0033-2119
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/KK
046 _k1964
245 0 0 _aPrzegląd Gastronomiczny =
_bFood & Catering Review : [organ Stowarzyszenia Naukowo-Technicznego Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego /
_cKinga Wesołowska redaktor naczelny].
246 1 3 _aPG Przegląd Gastronomiczny
246 3 1 _aFood & Catering Review
246 3 1 _aFood and Catering Review
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Czasopism i Książek Sigma-NOT.
_c2000-.
300 _c29 cm.
310 _aMiesięcznik
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aCzasopisma
500 _aNumeracja pierwszego zeszytu: R. 19, nr 1 (1964).
500 _aOd R. 59 [!], 3 (2005) podtyt.: pismo gastronomów i hotelarzy.
500 _aOd R. 62, nr 1 (2008) podtyt. również: PG.
500 _aOd R. 68, nr 1/2 (2014) brak tyt. równol.
500 _aOd R. 70, nr 1/2 (2016) [Kinga Wesołowska red. nacz.].
500 _aOpis na podstawie: R. 51 [!], 1 (2000).
500 _aTytuł według okładki.
650 7 _aGastronomia
_2DBN
658 _aKulinaria
658 _aZarządzanie i marketing
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
655 7 _aCzasopismo fachowe
_2DBN
655 7 _aCzasopismo polskie
_2DBN
710 2 _aStowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego.
710 2 _aWydawnictwo SIGMA NOT.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78817
_yKatalog online BPK
856 _uhttps://sigma-not.pl/strona-12-pomoc.html
_yDostęp cyfrowy
942 _2UKD
_cCZ
999 _c78817
_d78817