000 | 02275nas a2200565 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 78747 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20220131145021.0 | ||
008 | 050816c20029999pl fr p 0 0pol | ||
009 | b0000001754973 | ||
015 | _aBWC 2005/797 | ||
022 | _a0867-793X | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/K |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
046 | _k2002 | ||
130 | 0 | _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego (Warszawa ; 2002) | |
245 | 1 | 0 |
_aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego : _borgan Instytutu Maszyn Spożywczych / _credaktor naczelny Aleksander Paliwoda. |
246 | 1 | 3 |
_aTechnological Progress in Food Processing, _f2009- |
260 |
_aWarszawa : _bIMS, _c2002-. |
||
300 | _c30 cm. | ||
310 | _aPółrocznik | ||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
362 | 0 | _aT. 11, nr 1 (2002)- = nr 20-. | |
380 | _aCzasopisma | ||
500 | _aTytuł według okładki. | ||
500 | _aOd t. 13, nr 1 (2003) podtyt.: czasopismo recenzowane Wyższej Szkoły Menedżerskiej. | ||
500 | _aOd t. 13, nr 2 (2003) wyd.: WSM. | ||
500 | _aOd t. 15, nr 1 (2005) [red. nacz. Alina Maciejewska]. | ||
500 | _aOd t. 19, nr 1 (2009) tyt. równol.: Technological Progress in Food Processing. | ||
500 | _aOd t. 29, nr 1 (2019) [redaktor naczelny Andrzej Lenart]. | ||
546 | _aStreszczenie w języku angielskim, spis treści w języku angielskim, polskim. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aPaliwoda, Aleksander _eRedakcja |
|
710 | 2 | _aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa) | |
780 | 0 | 0 |
_tPostępy Techniki _x0867-793X _w991019522879705066 |
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa) _eWydawca |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=78747 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cCZ |
||
999 |
_c78747 _d78747 |