000 01298nam a2200337 i 4500
001 normy2010
003 BPK
005 20200803124106.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.050
245 _aArtykuły żywnościowe :
_boznaczanie zawartości witaminy D metodą wysokosprawnej chromatografii cieczowej : pomiar cholekalcyferolu (D3) i ergokalcyferolu (D2).
246 _aPN-EN 12821:2009
250 _aZatwierdzono: 2009.11.06
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
500 _aWprowadza: EN 12821:2009
500 _aZastępuje: PN-EN 12821:2009
520 _aOkreślono metodę oznaczania zawartości witaminy D3 lub witaminy D2 w artykułach żywnościowych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
653 _aprodukty żywnościowe
653 _aanaliza chemiczna
653 _aoznaczanie zawartości
653 _awitamina D3
653 _awitamina D2
653 _awysokosprawna chromatografia cieczowa
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-EN 12821:2009
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76353
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cID
_d2010.04.11
999 _c76353
_d76353