000 | 01416nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2010 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804095308.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.080.01 | ||
245 |
_aŻywność pochodzenia roślinnego : _bmetody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. _nCz. 3, _pOznaczanie i badania potwierdzające. |
||
246 | _aPN-EN 12393-3:2009 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2009.11.06 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
500 | _aWprowadza: EN 12393-3:2008 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 12393-3:2008 | ||
520 | _aPodano wskazówki do kilku zalecanych technik oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego oraz do badań potwierdzających. Potwierdza się tożsamość każdej wykrytej pozostałości pestycydów, szczególnie w przypadkach podejrzenia przekroczenia najwyższej dopuszczalnej pozostałości. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _ażywność pochodzenia roślinnego | ||
653 | _apestycydy | ||
653 | _ametoda chromatografii gazowej | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 12393-3:2008 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76351 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cID _d2010.04.11 |
||
999 |
_c76351 _d76351 |