000 01306nam a2200325 i 4500
001 normy2010
003 BPK
005 20200804095242.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.080.01
245 _aŻywność pochodzenia roślinnego :
_bmetody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej.
_nCz. 2,
_pMetody ekstrakcji i oczyszczania.
246 _aPN-EN 12393-2:2009
250 _aZatwierdzono: 2009.11.06
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2009.
500 _aWprowadza: EN 12393-2:2008
500 _aZastępuje: PN-EN 12393-2:2008
520 _aOmówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów.
653 _aprodukty żywnościowe
653 _ażywność pochodzenia roślinnego
653 _apestycydy
653 _ametoda chromatografii gazowej
653 _ametoda ekstrakcji
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-EN 12393-2:2008
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76350
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cID
_d2010.04.11
999 _c76350
_d76350