000 | 01306nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2010 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804095242.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.080.01 | ||
245 |
_aŻywność pochodzenia roślinnego : _bmetody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. _nCz. 2, _pMetody ekstrakcji i oczyszczania. |
||
246 | _aPN-EN 12393-2:2009 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2009.11.06 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009. |
||
500 | _aWprowadza: EN 12393-2:2008 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 12393-2:2008 | ||
520 | _aOmówiono metody ekstrakcji i oczyszczania próbek żywności pochodzenia roślinnego, będących częścią procedury analitycznej ilościowego oznaczania pozostałości pestycydów. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _ażywność pochodzenia roślinnego | ||
653 | _apestycydy | ||
653 | _ametoda chromatografii gazowej | ||
653 | _ametoda ekstrakcji | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 12393-2:2008 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76350 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cID _d2010.04.11 |
||
999 |
_c76350 _d76350 |