000 | 01204nam a2200313 ic4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy | ||
003 | BPK | ||
005 | 20141021090921.0 | ||
008 | 121231s2009 pl a f u |000 0 pol d | ||
040 | _cBPK | ||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
084 | _aICS 67.080.01 | ||
245 |
_aŻywność pochodzenia roślinnego : _bmetody oznaczania wielu pozostałości pestycydów za pomocą chromatografii gazowej. _nCz. 1, _pWarunki ogólne. |
||
246 | _aPN-EN 12393-1:2009 | ||
246 | _aPN-EN 12393-1:2009/Ap1:2013-09 | ||
250 |
_aZatwierdzono: 2009.11.06, _bpoprawka do PN zatwierdzona 2013.09.26. |
||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2009 |
||
500 | _aWprowadza: EN 12393-1:2008, Zastępuje: PN-EN 12393-1:2008. | ||
520 | _aPodano ogólne warunki oznaczania pozostałości pestycydów w żywności pochodzenia roślinnego. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _ażywność pochodzenia roślinnego | ||
653 | _apestycydy | ||
653 | _ametoda chromatografii gazowej | ||
653 | _aoznaczanie pozostałości pestycydów w żywności | ||
710 | 2 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | |
780 | _tPN-EN 12393-1:2008 | ||
942 | _cNR | ||
998 |
_cID _d2010.04.11 |
||
999 |
_c76349 _d76349 |
||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=76349 _yKatalog online BPK |