000 | 00958nam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2007 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20160729124104.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
245 |
_aBudownictwo mieszkaniowe : _bpomieszczenie kuchenne : wymagania w zakresie przestrzeni do przygotowywania posiłków. |
||
246 | _aPN-80/B-01052/02 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1980.12.24 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości |
||
520 | _aPodano wymagania w zakresie przestrzeni do przygotowywania posiłków w pomieszczeniu kuchennym. | ||
653 | _akuchnia | ||
653 | _apomieszczenia kuchenne | ||
653 | _awyposażenie | ||
653 | _awymiarowanie | ||
710 | _aInstytut Wzornictwa Przemysłowego (Warszawa) | ||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2007.10.04 |
||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=70271 _yKatalog online BPK |
||
999 |
_c70271 _d70271 |