000 | 01055nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2007 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804094059.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.080.10 | ||
245 | _aTruskawki zamrożone. | ||
246 | _aPN-A-78652:1997 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1997.12.24 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
520 | _aPodano definicje terminów określających truskawki zamrożone. Ustalono wymagania organoleptyczne i fizyczne dla trzech klas jakościowych wyrobu. Podano ogólne wymagania dotyczące pakowania, przechowywania i transportu. Określono rodzaje badań. | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aprodukty mrożone | ||
653 | _aowoce | ||
653 | _atruskawki | ||
710 | _aKT nr 88 ds. Żywności Mrożonej | ||
780 | _tBN-89/8165-02 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=70212 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2007.07.07 |
||
999 |
_c70212 _d70212 |