000 | 01127nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2007 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803093206.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.120.30 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie zawartości kwasu domoikowego w małżach metodą HPLC. |
||
246 | _aPN-EN 14176:2006 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2006.11.02 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
500 | _aWprowadza: EN 14176:2003 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 14176:2004 (U) | ||
520 | _aOkreślono metodę oznaczania zawartości kwasu domoikowego w omułkach jadalnych z zastosowaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _awarzywa | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _akwas domoikowy | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 14176:2004 (U) | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69607 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2007.05.21 |
||
999 |
_c69607 _d69607 |