000 | 01063nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2007 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804092456.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.020 | ||
245 |
_aProdukty żywnościowe : _bwarunki klimatyczne i okresy przechowywania w chłodniach. |
||
246 | _aPN-A-07005:2006 | ||
246 | _aPN-A-07005:2006/Az1:2008 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2006.07.07 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2008.06.06 (dot. zmiany Az1) | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
520 | _aOpisano warunki klimatyczne i okresy przechowywania produktów żywnościowych, w chłodniach. | ||
653 | _ażywność | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _achłodnie | ||
653 | _aprzechowywanie | ||
710 | _aKT nr 88 ds. Żywności Mrożonej | ||
780 | _tPN-83/A-07005 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=69374 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2007.04.25 |
||
999 |
_c69374 _d69374 |