000 | 01208nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804093635.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.160.20 | ||
245 |
_aSoki owocowe i warzywne : _boznaczanie hesperydyny i narynginy w sokach cytrusowych : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej. |
||
246 | _aPN-EN 12148:2001 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2001.07.16 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2001. |
||
500 | _aWprowadza: EN 12147:1996 | ||
520 | _aSzczegółowo opisano metodę oznaczania zawartości hesperydyny i narynginy w sokach z owoców cytrusowych. Oznaczenie jest wykonywane z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _anapoje | ||
653 | _asoki owocowe i warzywne | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _awysokosprawna chromatografia cieczowa | ||
710 | _aNKP nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68341 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2006.10.03 |
||
999 |
_c68341 _d68341 |