000 01208nam a2200301 i 4500
001 normy2006
003 BPK
005 20200804093635.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.160.20
245 _aSoki owocowe i warzywne :
_boznaczanie hesperydyny i narynginy w sokach cytrusowych : metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
246 _aPN-EN 12148:2001
250 _aZatwierdzono: 2001.07.16
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2001.
500 _aWprowadza: EN 12147:1996
520 _aSzczegółowo opisano metodę oznaczania zawartości hesperydyny i narynginy w sokach z owoców cytrusowych. Oznaczenie jest wykonywane z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej.
653 _aprodukty żywnościowe
653 _anapoje
653 _asoki owocowe i warzywne
653 _aanaliza chemiczna
653 _awysokosprawna chromatografia cieczowa
710 _aNKP nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68341
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2006.10.03
999 _c68341
_d68341