000 01326nam a2200325 i 4500
001 normy2006
003 BPK
005 20200803092957.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.080.20
245 _aArtykuły żywnościowe :
_bOznaczanie zawartości azotanów i/lub azotynów.
_nCz. 7,
_pOznaczanie zawartości azotanów w warzywach i produktach warzywnych metodą ciągłego przepływu, po redukcji kadmem.
246 _aPN-EN 12014-7
250 _aZatwierdzono: 2001.06.13
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2001.
500 _aWprowadza: EN 12014-7:1998
520 _aPodano sposób oznaczania zawartości azotanów w warzywach i przetworach warzywnych, w których zawartość tych związków mieści się w zakresie od 900 mg/kg do 5200 mg/kg, metodą ciągłego przepływu CF, po redukcji kadmem
653 _aprodukty żywnościowe
653 _awarzywa
653 _ametody analizy
653 _aanaliza chemiczna
653 _aoznaczanie zawartości
653 _aazotany
653 _aazotyny
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68302
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2006.09.22
999 _c68302
_d68302