000 01278nam a2200325 i 4500
001 normy2006
003 BPK
005 20200803092820.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.050
245 _aArtykuły żywnościowe :
_bwykrywanie napromieniania żywności zawierającej tłuszcze : analiza węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
246 _aPN-EN 1784:2007
250 _aZatwierdzono: 2007.07.13
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
500 _aWprowadza: EN 1784:2003
500 _aZastępuje: PN-EN 1784:2004 (U)
520 _aPrzedstawiono metodę wykrywania obróbki radiacyjnej żywności zawierającej tłuszcze, polegającą na oznaczaniu indukowanych radiacyjnie węglowodorów metodą chromatografii gazowej.
653 _aprodukty żywnościowe
653 _ażywność napromieniowana
653 _apromieniowanie jonizujące
653 _aanaliza żywności
653 _achromatografia gazowa
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 0 2 _tPN-EN 1784:2004 (U)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68107
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2017
999 _c68107
_d68107