000 | 01342nam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090909.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.020 | ||
245 |
_aArtukuły żywnościowe : _bWykrywanie napromieniania żywności zawierającej kości : metoda spektroskopii ESR. |
||
246 | _aPN-EN 1786 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2000.05.08 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2000. |
||
500 | _aWprowadza: EN 1786:1996 | ||
520 | _aPrzedstawiono metodę wykrywania napromieniania mięsa zawierającego kości, oraz ryb zawierających ości, poddanych działaniu promieniowania jonizującego, polegającą na analizie widm elektronowego rezonansu paramagnetycznego ESR rejestrowanych w kościach. | ||
653 | _aartykuły żywnościowe | ||
653 | _anapromieniane artykuły żywnościowe | ||
653 | _apromieniowanie jonizujące | ||
653 | _aanaliza żywności | ||
653 | _awykrywanie obróbki radiacyjnej | ||
653 | _akości | ||
653 | _aości | ||
653 | _aspektroskopia EPR | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=68105 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2006.07.18 |
||
999 |
_c68105 _d68105 |