000 | 01374nam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803091950.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.050 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _bmetody wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : ekstrakcja kwasów nukleinowych. |
||
246 | _aPN-EN ISO 21571:2006 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2006.01.17 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 21571:2005 | ||
500 | _aWprowadza: EN ISO 21571:2005 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN ISO 21571:2005 (U) | ||
520 | _aPodano ogólne wymagania i konkretne metody ekstrakcji, oczyszczania i ilościowego oznaczania DNA. Normę ustanowiono w odniesieniu do artykułów żywnościowych, jednak może ona mieć zastosowanie również do innych materiałów, takich jak ziarno czy pasze. | ||
653 | _abiotechnologia | ||
653 | _aartykuły żywnościowe | ||
653 | _akwasy nukleinowe | ||
653 | _arośliny zmodyfikowane genetycznie | ||
710 | _aKT nr 287 ds. Biotechnologii | ||
780 | _tPN-EN ISO 21571:2005 (U) | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=67373 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2006.04.20 |
||
999 |
_c67373 _d67373 |