000 | 01387nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803091859.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.060 | ||
245 |
_aArtykuły żywnościowe : _boznaczanie ochratoksyny A w zbożach i produktach zbożowych : metoda wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu kamionkowym. |
||
246 | _aPN-EN ISO 15141-1:2000 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2000.06.14 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2000. |
||
500 | _aWprowadza: EN ISO 15141-1:1998 | ||
520 | _aPrzedstawiono metodę oznaczania ochratoksyny A na poziomach wyższych niż 0,4 mikrograma/kilogram, metodą wysoko sprawnej chromatografii cieczowej z oczyszczaniem na żelu krzemionkowym. Charakterystyka analityczna metody została w pełni określona podczas 2 badań międzylaboratoryjnych, stosując mąkę pszenną z całego ziarna zawierającą 0,4 mikrogam/kilogram ochratoksyny A. | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _azboża | ||
653 | _aanaliza chemiczna | ||
653 | _aochratoksyna | ||
710 | _aNKP nr 36 ds. Zbóż i Przetworów Zbożowych | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=67155 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2006.04.05 |
||
999 |
_c67155 _d67155 |