| 000 | 01725nam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | normy2006 | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20200804082852.0 | ||
| 008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 | _apol | ||
| 084 | _aICS 07.100.30 | ||
| 245 |
_aMikrobiologia żywności i pasz : _bprzygotowanie próbek, zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych do badań mikrobiologicznych : ogółne zasady przygotowania zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych. |
||
| 246 | _aPN-EN ISO 6887-1:2000 | ||
| 250 | _aZatwierdzono: 2000.07.03 | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2000. |
||
| 500 | _aWprowadza: ISO 6887-1:1999 | ||
| 500 | _aWprowadza: EN ISO 6887-1:1999 | ||
| 500 | _aZastępuje: PN-ISO 6887:1998 | ||
| 520 | _aPrzedstawiono ogólne zasady przygotowania w warunkach tlenowych zawiesiny wyjściowej i rozcieńczeń dziesięciokrotnych dla potrzeb badań mikrobiologicznych produktów żywnościowych i pasz. Opisano rozcieńczalniki ogólnego zastosowania i do celów specjalnych, aparaturę i szkło laboratoryjne, ogólne zasady pobierania i przygotowania próbek oraz sposób przygotowania zawiesiny wyjściowej i kolejnych rozcieńczeń dziesięciokrotnych, z uwzględnieniem zalecanego czasu trwania procedury. | ||
| 653 | _aprodukty rolnicze | ||
| 653 | _aprodukty spożywcze | ||
| 653 | _aprodukty paszowe | ||
| 653 | _arozcieńczenie | ||
| 653 | _aanaliza mikrobiologiczna | ||
| 710 | _aNKP nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności | ||
| 780 | _tPN-ISO 6887:1998 | ||
| 856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66879 _yKatalog online BPK |
||
| 942 | _cNR | ||
| 998 |
_ceg _d2006.03.09 |
||
| 999 |
_c66879 _d66879 |
||