000 | 01258nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2008 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804084358.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.200.10 | ||
245 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce : _boznaczanie liczby anizydynowej. |
||
246 | _aPN-EN ISO 6885:2008 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2008.09.26 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2008. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 6885:2006 | ||
500 | _aWprowadza: EN ISO 6885:2007 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN ISO 6885:2007 | ||
520 | _aOkreślono metodę oznaczania liczby anizydynowej w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych. Liczba anizydynowa jest miarą zawartości aldehydów (głównie aldehydów [alfa], [beta]-nienasyconych). | ||
653 | _aprodukty żywnościowe | ||
653 | _atłuszcze | ||
653 | _aoleje | ||
710 | _aKT nr 92 ds. Nasion Roślin Oleistych, Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych oraz ich Produktów Ubocznych | ||
780 | _tPN-EN ISO 6885:2007 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66878 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2008.11.26 |
||
999 |
_c66878 _d66878 |