000 01258nam a2200313 i 4500
001 normy2008
003 BPK
005 20200804084358.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.200.10
245 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce :
_boznaczanie liczby anizydynowej.
246 _aPN-EN ISO 6885:2008
250 _aZatwierdzono: 2008.09.26
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2008.
500 _aWprowadza: ISO 6885:2006
500 _aWprowadza: EN ISO 6885:2007
500 _aZastępuje: PN-EN ISO 6885:2007
520 _aOkreślono metodę oznaczania liczby anizydynowej w olejach i tłuszczach roślinnych oraz zwierzęcych. Liczba anizydynowa jest miarą zawartości aldehydów (głównie aldehydów [alfa], [beta]-nienasyconych).
653 _aprodukty żywnościowe
653 _atłuszcze
653 _aoleje
710 _aKT nr 92 ds. Nasion Roślin Oleistych, Tłuszczów Roślinnych i Zwierzęcych oraz ich Produktów Ubocznych
780 _tPN-EN ISO 6885:2007
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66878
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2008.11.26
999 _c66878
_d66878