000 | 01325nam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2006 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090639.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bidentyfikacja i wybór deskryptorów do ustalania profitu sensorycznego z użyciem metod wielowymiarowych. |
||
246 | _aPN-ISO 11035:1999 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1999.07.07 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1999. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 11035:1994 | ||
520 | _aOpisano metodę identyfikacji wyrobu deskryptorów, które mogą być później wykorzystane do sporządzania profilu sensorycznego. Opisano kolejne etapy metodyki: szkolenie zespołu, przygotowanie listy możliwie największej liczby określeń opisowych, wstępny wybór deskryptorów, redukcję liczby deskryptorów, wybór produktów odniesienia oraz szkolenie zespołu w stosowaniu zredukowanej listy deskryptorów. | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
653 | _adeskryptory | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66583 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2006.01.27 |
||
999 |
_c66583 _d66583 |