| 000 | 01333nam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | normy2006 | ||
| 003 | BPK | ||
| 005 | 20200804082240.0 | ||
| 008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
| 040 | _cBPK | ||
| 041 | _apol | ||
| 084 | _aICS 07.100.30 | ||
| 245 |
_aMikrobiologia żywności i pasz : _bhoryzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Listeria monocytogenes : metoda wykrywania obecności. |
||
| 246 | _aPN-EN ISO 11290-1:1999 | ||
| 246 | _aPN-EN ISO 11290-1:1999/A1:2005 | ||
| 250 | _aZatwierdzono: 1999.09.02 | ||
| 250 | _aZatwierdzono: 2005.11.10 (dot. zmiany A1) | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1999. |
||
| 500 | _aWprowadza: ISO 11290-1:1996 | ||
| 500 | _aWprowadza: EN ISO 11290-1:1996 | ||
| 520 | _aOpisano horyzontalną metodę wykrywania obecności Listeria monocytogenes. Metoda ta ma zastosowanie zarówno do badania produktów spożywczych, jak i pasz. | ||
| 653 | _amikrobiologia żywności | ||
| 653 | _amikrobiologia pasz | ||
| 653 | _ahoryzontalna metoda | ||
| 653 | _abakterie | ||
| 653 | _ametoda wykrywania obecności | ||
| 710 | _aNKP nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności | ||
| 856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66447 _yKatalog online BPK |
||
| 942 | _cNR | ||
| 998 |
_ceg _d2006.01.02 |
||
| 999 |
_c66447 _d66447 |
||