000 01333nam a2200337 i 4500
001 normy2006
003 BPK
005 20200804082240.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 07.100.30
245 _aMikrobiologia żywności i pasz :
_bhoryzontalna metoda wykrywania obecności i oznaczania liczby Listeria monocytogenes : metoda wykrywania obecności.
246 _aPN-EN ISO 11290-1:1999
246 _aPN-EN ISO 11290-1:1999/A1:2005
250 _aZatwierdzono: 1999.09.02
250 _aZatwierdzono: 2005.11.10 (dot. zmiany A1)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1999.
500 _aWprowadza: ISO 11290-1:1996
500 _aWprowadza: EN ISO 11290-1:1996
520 _aOpisano horyzontalną metodę wykrywania obecności Listeria monocytogenes. Metoda ta ma zastosowanie zarówno do badania produktów spożywczych, jak i pasz.
653 _amikrobiologia żywności
653 _amikrobiologia pasz
653 _ahoryzontalna metoda
653 _abakterie
653 _ametoda wykrywania obecności
710 _aNKP nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=66447
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2006.01.02
999 _c66447
_d66447