000 01349nam a2200325 i 4500
001 normy2005
003 BPK
005 20200803091655.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 07.100.30
084 _aICS 67.060
245 _aArtykuły żywnościowe :
_bmetoda wykrywania organizmów zmodyfikowanych genetycznie i produktów pochodnych : metody oparte na wykrywaniu białka.
246 _aPN-EN ISO 21572:2005
250 _aZatwierdzono: 2005.04.11
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2005.
500 _aWprowadza: ISO 21572:2004
500 _aWprowadza: EN ISO 21572:2004
500 _aZastępuje: PN-EN ISO 21572:2004 (U)
520 _aPodano ogólne wskazówki i kryteria postępowania odnoszące się do metod wykrywania i/lub ilościowego oznaczania specyficznych białek, pochodzących z materiału roślinnego zmodyfikowanego genetycznie (GM), w określonym materiale.
653 _abiotechnologia
653 _aartykuły żywnościowe
653 _arośliny zmodyfikowane genetycznie
710 _aKT nr 287 ds. Biotechnologii
780 _tPN-EN ISO 21572:2004 (U)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65834
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _crk
_d2005.08.27
999 _c65834
_d65834