000 | 01338nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2005 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090609.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bogólne wytyczne dotyczące projektowania pracowni analizy sensorycznej. |
||
246 | _aPN-ISO 8589:1999 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1999.01.02 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1999. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 8589:1988 | ||
500 | _aZastępuje: PN-66/A-04020 | ||
520 | _aOpisano projektowanie pracowni przeznaczonych do przeprowadzania ocen sensorycznych w stałych, kontrolowanych warunkach, przy minimalnym wpływie czynników zewnętrznych rozpraszających uwagę, redukcji czynników natury psychologicznej oraz zapewnieniu warunków fizycznych, które mogą mieć wpływ na opinię wydawaną przez ludzi. Przedstawiono 11 rysunków przykladowych projektów. | ||
653 | _aprodukty rolnicze | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-66/A-04020 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65660 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2005.07.07 |
||
999 |
_c65660 _d65660 |