000 01230nam a2200289 i 4500
001 normy2005
003 BPK
005 20200803090529.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.240
084 _aICS 03.100.30
245 _aAnaliza sensoryczna :
_bogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : eksperci.
246 _aPN-ISO 8586-2:1996
250 _aZatwierdzono: 1996.12.30
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1996.
500 _aWprowadza: ISO 8586-2:1994
520 _aOpisano kryteria wyboru ludzi o szczególnych zdolnościach sensorycznych z wybranych oceniających, rozwój lub marketing specjalistów, którzy spełniają kryteria wyboru określone w PN-ISO 8586-1. Podano zasady i procedury pogłębiania ich wiedzy i zdolności do poziomu wymaganego dla oceniających ekspertów.
653 _aprodukty rolnicze
653 _aprodukty spożywcze
653 _aanaliza sensoryczna
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65659
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2005.07.07
999 _c65659
_d65659