000 | 01230nam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2005 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090529.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
084 | _aICS 03.100.30 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : eksperci. |
||
246 | _aPN-ISO 8586-2:1996 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1996.12.30 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1996. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 8586-2:1994 | ||
520 | _aOpisano kryteria wyboru ludzi o szczególnych zdolnościach sensorycznych z wybranych oceniających, rozwój lub marketing specjalistów, którzy spełniają kryteria wyboru określone w PN-ISO 8586-1. Podano zasady i procedury pogłębiania ich wiedzy i zdolności do poziomu wymaganego dla oceniających ekspertów. | ||
653 | _aprodukty rolnicze | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65659 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_ceg _d2005.07.07 |
||
999 |
_c65659 _d65659 |