000 01135nam a2200289 i 4500
001 normy2005
003 BPK
005 20200803090457.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.240
084 _aICS 03.100.30
245 _aAnaliza sensoryczna :
_bogólne wytyczne wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających : wybrani oceniający.
246 _aPN-ISO 8586-1:1996
250 _aZatwierdzono: 1996.12.30
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1996.
500 _aWprowadza: ISO 8586-1:1993
520 _aOkreślono sposób naboru, wstępnej selekcji i wprowadzenia, ogólne zasady i metody szkolenia, wybór osób o określonych predyspozycjach, monitoring wyników, możliwość szkolenia oceniających ekspertów.
653 _aprodukty rolnicze
653 _aprodukty spożywcze
653 _aanaliza sensoryczna
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=65658
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _ceg
_d2005.07.07
999 _c65658
_d65658