000 01228nam a2200313 i 4500
001 normy2005
003 BPK
005 20200804095100.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.060
084 _aICS 67.080.01
245 _aŻywność o niskiej zawartości tłuszczu :
_boznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów.
_nCz. 1,
_pMetoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE.
246 _aPN-EN 14185-1:2004
250 _aZatwierdzono: 2004.05.13
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2004.
500 _aWprowadza: EN 14185-1:2003
500 _aZastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U)
520 _aPrzedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC).
653 _ażywność
653 _aN-metylokarbaminianin
653 _ametoda HPLC
710 _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-EN 14185-1:2003 (U)
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64893
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2005.01.08
999 _c64893
_d64893