000 | 01228nam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2005 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200804095100.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.060 | ||
084 | _aICS 67.080.01 | ||
245 |
_aŻywność o niskiej zawartości tłuszczu : _boznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów. _nCz. 1, _pMetoda HPLC z oczyszczaniem metodą SPE. |
||
246 | _aPN-EN 14185-1:2004 | ||
250 | _aZatwierdzono: 2004.05.13 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2004. |
||
500 | _aWprowadza: EN 14185-1:2003 | ||
500 | _aZastępuje: PN-EN 14185-1:2003 (U) | ||
520 | _aPrzedstawiono metodę oznaczania pozostałości pestycydów z grupy N-metylokarbaminianów w ziarnie zbóż, owocach i warzywach z wykorzystaniem wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC). | ||
653 | _ażywność | ||
653 | _aN-metylokarbaminianin | ||
653 | _ametoda HPLC | ||
710 | _aKT nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-EN 14185-1:2003 (U) | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64893 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2005.01.08 |
||
999 |
_c64893 _d64893 |