000 | 01117nam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2004 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090240.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
084 | _aICS 01.040.67 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bterminologia. |
||
246 | _aPN-ISO 5492:1997 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1997.04.08 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 5492:1992 (E/F) | ||
500 | _aZastępuje: PN-71/A-04025 | ||
520 | _aPodano terminologię ogólną (29) oraz terminologię dotyczącą: zmysłów (33), cech organoleptycznych (63) i metod sensorycznych (39). Zamieszczono indeksy alfabetyczne terminów w języku angielskim, francuskim i polskim. | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-71/A-04025 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64133 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2004.06.25 |
||
999 |
_c64133 _d64133 |