000 01117nam a2200301 i 4500
001 normy2004
003 BPK
005 20200803090240.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.240
084 _aICS 01.040.67
245 _aAnaliza sensoryczna :
_bterminologia.
246 _aPN-ISO 5492:1997
250 _aZatwierdzono: 1997.04.08
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
500 _aWprowadza: ISO 5492:1992 (E/F)
500 _aZastępuje: PN-71/A-04025
520 _aPodano terminologię ogólną (29) oraz terminologię dotyczącą: zmysłów (33), cech organoleptycznych (63) i metod sensorycznych (39). Zamieszczono indeksy alfabetyczne terminów w języku angielskim, francuskim i polskim.
653 _aprodukty spożywcze
653 _aanaliza sensoryczna
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-71/A-04025
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64133
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2004.06.25
999 _c64133
_d64133