000 01264nam a2200349 i 4500
001 normy2004
003 BPK
005 20200803090201.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.240
084 _aICS 03.100.30
245 _aAnaliza sensoryczna :
_bmetodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów.
246 _aWprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów
246 _aPN-ISO 5496:1997
250 _aZatwierdzono: 1997.04.08
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c1997.
500 _aWprowadza: ISO 5496:1992 (E)
500 _aZastępuje: PN-65/A-04021
520 _aOpisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych.
653 _aprodukty spożywcze
653 _awyroby kosmetyczne
653 _azwiązki aromatyczne
653 _aanaliza sensoryczna
653 _azapach
710 _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności
780 _tPN-65/A-04021
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64132
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _cirw
_d2004.06.25
999 _c64132
_d64132