000 | 01264nam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | normy2004 | ||
003 | BPK | ||
005 | 20200803090201.0 | ||
008 | 121231s pl a f u |000 0 pol | ||
040 | _cBPK | ||
041 | _apol | ||
084 | _aICS 67.240 | ||
084 | _aICS 03.100.30 | ||
245 |
_aAnaliza sensoryczna : _bmetodologia : wprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów. |
||
246 | _aWprowadzenie i szkolenie oceniających w wykrywaniu i rozpoznawaniu zapachów | ||
246 | _aPN-ISO 5496:1997 | ||
250 | _aZatwierdzono: 1997.04.08 | ||
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c1997. |
||
500 | _aWprowadza: ISO 5496:1992 (E) | ||
500 | _aZastępuje: PN-65/A-04021 | ||
520 | _aOpisano metody określania zdolności oceniających do identyfikowania i opisywania produktów zapachowych. | ||
653 | _aprodukty spożywcze | ||
653 | _awyroby kosmetyczne | ||
653 | _azwiązki aromatyczne | ||
653 | _aanaliza sensoryczna | ||
653 | _azapach | ||
710 | _aNKP nr 235 ds. Analizy Żywności | ||
780 | _tPN-65/A-04021 | ||
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64132 _yKatalog online BPK |
||
942 | _cNR | ||
998 |
_cirw _d2004.06.25 |
||
999 |
_c64132 _d64132 |