000 01345nam a2200361 i 4500
001 normy2004
003 BPK
005 20200804093516.0
008 121231s pl a f u |000 0 pol
040 _cBPK
041 _apol
084 _aICS 67.160.20
245 _aSoki owocowe i warzywne :
_boznaczanie stosunku izotopowego (13C/12C) izotopów stabilnych węgla w cukrach z soków owocowych : metoda z wykorzystaniem spektrometrii masowej stosunków izotopowych.
246 _aPN-ENV 12140:2003
250 _aZatwierdzono: 2003.11.20
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2003.
500 _aWprowadza: ENV 12140:1996
520 _aPrzedstawiono metodę oznaczania stosunku izotopowego (13C/12C) węgla w cukrach z soków owocowych z użyciem spektrometrii masowej stosunków izotopowych (IRMS).
653 _asoki owocowe
653 _asoki warzywne
653 _aprodukty żywnościowe
653 _anapoje
653 _aanaliza chemiczna
653 _aoznaczanie
653 _astosunki
653 _aizotopy
653 _awęgiel
653 _aspektrometria masowa
710 _aKT nr 38 ds. Przetworów Owocowych i Warzywnych
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=64110
_yKatalog online BPK
942 _cNR
998 _crk
_d2004.06.17
999 _c64110
_d64110