000 01438cam a2200409 i 4500
001 61153
003 KOSZ 005
005 20200717095839.0
008 120802s2011 pl a f f |001 0 pol
015 _aPB 30209/2011
020 _a9788375833171
040 _cWA N
_aWA N
_dKOSZ 005/HR
_dKOSZ 005/RW
041 0 _apol
046 _k2011
080 _a637.5
080 _a(075.8)
245 0 0 _aMięso :
_bpodstawy nauki i technologii /
_cpod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2011.
300 _a519, [1] s. :
_bil. ;
_c25 cm +
_e2 dyski optyczne (DVD).
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 4 _aMięso
650 4 _aTechnologia żywności
655 4 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aPospiech, Edward
_d(1949- )
_eRedakcja
700 1 _aPisula, Andrzej
_eRedakcja
700 1 _aAdamczak, Leszek
_eAutor
710 2 _aWydawnictwo SGGW
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=61153
_yKatalog online BPK
942 _cKS
_2UKD
999 _c61153
_d61153