000 | 01438cam a2200409 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 61153 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200717095839.0 | ||
008 | 120802s2011 pl a f f |001 0 pol | ||
015 | _aPB 30209/2011 | ||
020 | _a9788375833171 | ||
040 |
_cWA N _aWA N _dKOSZ 005/HR _dKOSZ 005/RW |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2011 | ||
080 | _a637.5 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aMięso : _bpodstawy nauki i technologii / _cpod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha ; aut. podręcznika Leszek Adamczak [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2011. |
||
300 |
_a519, [1] s. : _bil. ; _c25 cm + _e2 dyski optyczne (DVD). |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 4 | _aMięso | |
650 | 4 | _aTechnologia żywności | |
655 | 4 | _aPodręczniki akademickie | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aPospiech, Edward _d(1949- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aPisula, Andrzej _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aAdamczak, Leszek _eAutor |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo SGGW _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=61153 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c61153 _d61153 |