000 01908nam a2200517 i 4500
001 60470
003 KOSZ 005
005 20230103114417.0
008 111005s2011 pl a f |000 0 pol
009 b0000002666779
015 _aUWD 2012/204
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
_beng
046 _k2011
080 _a633.74
080 _a663.9
100 1 _aKrysiak, Wiesława
_eAutor
245 1 0 _aTechnologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego /
_cWiesława Krysiak.
260 _aŁódź :
_bWydawnictwo Politechniki Łódzkiej,
_c2011.
300 _a155 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
388 _a2001-
490 1 _aZeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe,
_x0137-4834 ;
_vz. 410
500 _aNumeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
504 _aBibliogr. s. 141-148.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKakao
_2DBN
650 7 _aPrażenie
650 7 _aTechnologia żywności
658 _aRolnictwo i leśnictwo
710 2 _aWydawnictwo Politechniki Łódzkiej
_4pbl
830 0 _aZeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej
_vnr 1098
830 0 _aZeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej.
_pRozprawy Naukowe
_vz. 410
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=60470
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c60470
_d60470