000 | 01908nam a2200517 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 60470 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230103114417.0 | ||
008 | 111005s2011 pl a f |000 0 pol | ||
009 | b0000002666779 | ||
015 | _aUWD 2012/204 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
046 | _k2011 | ||
080 | _a633.74 | ||
080 | _a663.9 | ||
100 | 1 |
_aKrysiak, Wiesława _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologiczne i procesowe aspekty konwekcyjnego prażenia ziarna kakaowego / _cWiesława Krysiak. |
260 |
_aŁódź : _bWydawnictwo Politechniki Łódzkiej, _c2011. |
||
300 |
_a155 s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe / Politechnika Łódzka. Rozprawy Naukowe, _x0137-4834 ; _vz. 410 |
|
500 | _aNumeracja serii gł.: nr 1098. Na s. red. odmienny tyt. serii: Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. | ||
504 | _aBibliogr. s. 141-148. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aKakao _2DBN |
|
650 | 7 | _aPrażenie | |
650 | 7 | _aTechnologia żywności | |
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwo Politechniki Łódzkiej _4pbl |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej _vnr 1098 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. _pRozprawy Naukowe _vz. 410 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=60470 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c60470 _d60470 |