000 01732nam a2200505 i 4500
001 59075
003 KOSZ 005
005 20200729120116.0
008 100908s2010 pl |001 0 pol
009 b0000002534940
015 _aUWD 2010/27885
020 _a9788373953871
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
_beng
046 _k2010
080 _a613.2
080 _a641.5
100 1 _aŁeńska-Bąk, Katarzyna
_eAutor
245 1 0 _aO pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach :
_bhistoria kultury sub speciae culinaria /
_cKatarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski, Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk.
260 _aOpole :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego,
_c2010.
300 _a328 s. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. s. 293-317. Indeks.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKucharstwo
_2DBN
650 7 _aOdżywianie
_2DBN
650 7 _aObyczaje i zwyczaje
650 7 _aHistoria
650 7 _aAntropologia społeczna
658 _aSocjologia i społeczeństwo
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=59075
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c59075
_d59075