000 | 01732nam a2200505 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 59075 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200729120116.0 | ||
008 | 100908s2010 pl |001 0 pol | ||
009 | b0000002534940 | ||
015 | _aUWD 2010/27885 | ||
020 | _a9788373953871 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
046 | _k2010 | ||
080 | _a613.2 | ||
080 | _a641.5 | ||
100 | 1 |
_aŁeńska-Bąk, Katarzyna _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aO pokarmach, smakach i utraconych znaczeniach : _bhistoria kultury sub speciae culinaria / _cKatarzyna Łeńska-Bąk ; Uniwersytet Opolski, Opolskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk. |
260 |
_aOpole : _bWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, _c2010. |
||
300 |
_a328 s. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. s. 293-317. Indeks. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aKucharstwo _2DBN |
|
650 | 7 |
_aOdżywianie _2DBN |
|
650 | 7 | _aObyczaje i zwyczaje | |
650 | 7 | _aHistoria | |
650 | 7 | _aAntropologia społeczna | |
658 | _aSocjologia i społeczeństwo | ||
710 | 2 |
_aWydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=59075 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c59075 _d59075 |