000 | 02031nam a2200577 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 58873 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20230103091208.0 | ||
008 | 100506s2009 pl a f f |001 0 pol | ||
009 | b0000002500430 | ||
015 | _aUWD 2010/17772 | ||
020 | _a9788320435825 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
080 | _a(075.8) | ||
080 | _a577.1 | ||
080 | _a664.014 | ||
245 | 0 | 0 |
_aBiologicznie aktywne peptydy i białka żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2009. |
||
300 |
_a476, [4] s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyzsze |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla studentów nauk przyrodniczych i medycznych. | |
650 | 7 |
_aAlergeny _2DBN |
|
650 | 7 |
_aAlergia pokarmowa _2DBN |
|
650 | 7 |
_aBiałko spożywcze _2DBN |
|
650 | 7 | _aBiochemia | |
650 | 7 |
_aPeptydy _2DBN |
|
650 | 7 |
_aŻywność _2DBN |
|
655 | 7 |
_aPodręczniki akademickie _2DBN |
|
658 | _aBiologia | ||
658 | _aChemia | ||
658 | _aMedycyna i zdrowie | ||
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ) _eAutor |
|
700 | 1 |
_aDziuba, Jerzy _d(1944-2014) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aFornal, Łucja _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=58873 _yKatalogonline BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c58873 _d58873 |