000 02031nam a2200577 i 4500
001 58873
003 KOSZ 005
005 20230103091208.0
008 100506s2009 pl a f f |001 0 pol
009 b0000002500430
015 _aUWD 2010/17772
020 _a9788320435825
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a(075.8)
080 _a577.1
080 _a664.014
245 0 0 _aBiologicznie aktywne peptydy i białka żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Jerzego Dziuby i Łucji Fornal ; aut. Włodzimierz Bednarski [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2009.
300 _a476, [4] s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyzsze
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów nauk przyrodniczych i medycznych.
650 7 _aAlergeny
_2DBN
650 7 _aAlergia pokarmowa
_2DBN
650 7 _aBiałko spożywcze
_2DBN
650 7 _aBiochemia
650 7 _aPeptydy
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aBiologia
658 _aChemia
658 _aMedycyna i zdrowie
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eAutor
700 1 _aDziuba, Jerzy
_d(1944-2014)
_eRedakcja
700 1 _aFornal, Łucja
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=58873
_yKatalogonline BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c58873
_d58873