000 01725nam a2200493 i 4500
001 57383
003 KOSZ 005
005 20230103141253.0
008 091005s2009 pl a f |000 0 pol
009 b0000002423452
015 _aUWD 2010/2087
020 _a9788373784598
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2009
080 _a005.44
080 _a614.3
245 0 0 _aBezpieczeństwo żywności w erze globalizacji /
_cred. nauk. Stanisław Kowalczyk.
260 _aWarszawa :
_bSzkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza,
_c2009.
300 _a303 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 _a2001-
490 1 _aPrzedsiębiorczość w XXI Wieku
504 _aBibliogr., wykaz aktów prawnych przy pracach.
650 7 _aBezpieczeństwo żywności
_2DBN
650 7 _aGlobalizacja
_2DBN
650 7 _aJakość żywności
650 7 _aŻywność
_2DBN
658 _aZarządzanie i marketing
700 1 _aKowalczyk, Stanisław
_d(1956- )
_eRedakcja
710 2 _aOficyna Wydawnicza (Szkoła Główna Handlowa ; Warszawa)
_4pbl
830 0 _aPrzedsiębiorczość w XXI Wieku
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=57383
_yKatalogonline BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c57383
_d57383