000 01807nam a2200481 i 4500
001 54965
003 KOSZ 005
005 20200724103607.0
008 080417s2008 pl a f f |000 0 pol
009 b0000002109137
015 _aUWD 2008/10477
020 _a9788372995360
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
080 _a637.1
080 _a(075.8)
245 0 0 _aMleczarstwo.
_n1 /
_cpod red. Stefana Ziajki.
250 _aWyd. 2 popr. i uzup.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
_ccop. 2008.
300 _a388 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów kierunków: technologia żywności, towaroznawstwo, medycyna weterynaryjna, personelu inżynieryjno-technicznego zakładów mleczarskich, pracowników nadzoru weterynaryjnego, ośrodków doradztwa rolniczego.
650 7 _aMleczarstwo
_2DBN
655 7 _aPodręczniki akademickie
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aZiajka, Stefan
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego (Olsztyn)
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54965
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c54965
_d54965