000 02156nam a2200613 i 4500
001 54337
003 KOSZ 005
005 20200728114417.0
008 080109s2007 pl a f f |001 0 pol
009 b0000001905714
015 _aUWD 2008/5275
020 _a9788360852002
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 1 _apol
_heng
046 _k2007
080 _a640.43/.44
080 _a339.166.82
080 _a005]
080 _a083.1)
100 1 _aGranberg B. J.
_d(1944- )
_eAutor
245 1 0 _aWiększe zyski z deserów, przystawek i drinków /
_cB. J. Granberg.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aIncreasing restaurant sales :
_bboost your sales & profits by selling more appetizers, desserts, & side items,
_f2003
260 _aWarszawa :
_bCTI Media,
_ccop. 2007.
300 _a145 s. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
490 1 _aBiblioteka Nestlé FoodServices
490 1 _aZarządzanie restauracją : profesjonalny przewodnik nowoczesnego zarządzania : 365 skutecznych porad!
500 _aNa s. 4 okł. odmienna nazwa serii: Biblioteka Menadżera Nestlé FoodServices.
504 _aIndeks.
650 7 _aGastronomia
_2DBN
650 7 _aZarządzanie
650 7 _aDesery
650 7 _aKanapki i przekąski
_2DBN
650 7 _aNapoje alkoholowe
_2DBN
650 7 _aSprzedaż
655 7 _aPoradnik
_2DBN
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aZarządzanie i marketing
830 0 _aBiblioteka Nestlé FoodServices
830 0 _aZarządzanie restauracją
_v15
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54337
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c54337
_d54337