000 02097nam a2200625 i 4500
001 54336
003 KOSZ 005
005 20200728103053.0
008 080109s2007 pl a f f |001 0 pol
009 b0000001996972
015 _aUWD 2008/5273
020 _a9788360852125
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005
041 1 _apol
_heng
046 _k2003
080 _a640.43/.44
080 _a339.166.82
080 _a005
080 _a(083.1)
100 1 _aGodsmark, Elizabeth
_eAutor
245 1 0 _aSprzedaż i kontrola kosztów alkoholi /
_cElizabeth Godsmark ; [tł. Tomasz Lechański].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aControlling liquor, wine & beverage costs,
_f2003
260 _aWarszawa :
_bCTI Media,
_ccop. 2007.
300 _a147 s. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
490 1 _aBiblioteka B2B
490 1 _aZarządzanie restauracją : profesjonalny przewodnik nowoczesnego zarządzania restauracją : 365 skutecznych porad!
500 _aNa s. 4 okł. odmienna nazwa serii: Biblioteka Menadżera.
504 _aIndeks.
650 7 _aGastronomia
_2DBN
650 7 _aZarządzanie
650 7 _aNapoje alkoholowe
_2DBN
650 7 _aSprzedaż
650 7 _aKoszty
650 7 _aKontrola
655 7 _aPoradnik
_2DBN
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aZarządzanie i marketing
700 1 _aLechański, Tomasz
_eTłumaczenie
830 0 _aBiblioteka B2B
830 0 _aZarządzanie restauracją
_v8
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54336
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c54336
_d54336