000 | 02097nam a2200625 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 54336 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20200728103053.0 | ||
008 | 080109s2007 pl a f f |001 0 pol | ||
009 | b0000001996972 | ||
015 | _aUWD 2008/5273 | ||
020 | _a9788360852125 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005 |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
046 | _k2003 | ||
080 | _a640.43/.44 | ||
080 | _a339.166.82 | ||
080 | _a005 | ||
080 | _a(083.1) | ||
100 | 1 |
_aGodsmark, Elizabeth _eAutor |
|
245 | 1 | 0 |
_aSprzedaż i kontrola kosztów alkoholi / _cElizabeth Godsmark ; [tł. Tomasz Lechański]. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aControlling liquor, wine & beverage costs, _f2003 |
|
260 |
_aWarszawa : _bCTI Media, _ccop. 2007. |
||
300 |
_a147 s. ; _c22 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje fachowe | ||
388 | _a2001- | ||
490 | 1 | _aBiblioteka B2B | |
490 | 1 | _aZarządzanie restauracją : profesjonalny przewodnik nowoczesnego zarządzania restauracją : 365 skutecznych porad! | |
500 | _aNa s. 4 okł. odmienna nazwa serii: Biblioteka Menadżera. | ||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _2DBN |
|
650 | 7 | _aZarządzanie | |
650 | 7 |
_aNapoje alkoholowe _2DBN |
|
650 | 7 | _aSprzedaż | |
650 | 7 | _aKoszty | |
650 | 7 | _aKontrola | |
655 | 7 |
_aPoradnik _2DBN |
|
658 | _aGospodarka, ekonomia, finanse | ||
658 | _aZarządzanie i marketing | ||
700 | 1 |
_aLechański, Tomasz _eTłumaczenie |
|
830 | 0 | _aBiblioteka B2B | |
830 | 0 |
_aZarządzanie restauracją _v8 |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54336 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c54336 _d54336 |