000 01969nam a2200565 i 4500
001 54335
003 KOSZ 005
005 20200728121452.0
008 080109s2007 pl a f f |001 0 pol
009 b0000001905709
015 _aUWD 2008/5277
020 _a9788360852040
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 1 _apol
_heng
046 _k2003
080 _a640.43/.44
080 _a339.138
080 _a005
080 _a(083.1)
100 1 _aJorgensen, Amy S.
_d(1975- )
_eAutro
245 1 0 _aSkuteczna promocja i reklama za kilkanaście złotych dziennie.
_n(Cz. 1) /
_cAmy S. Jorgensen.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aRestaurant marketing and advertising :
_bfor just a few dollars a day,
_f2003
260 _aWarszawa :
_bCTI Media,
_ccop. 2007.
300 _a136 s. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje fachowe
388 _a2001-
490 1 _aBiblioteka Nestlé FoodServices
490 1 _aZarządzanie restauracją : profesjonalny przewodnik nowoczesnego zarządzania restauracją : 365 skutecznych porad ;
_v3
500 _aNa okł. odmienna nazwa serii: Biblioteka Nestlé FoodServices.
504 _aIndeks.
650 7 _aGastronomia
_2DBN
650 7 _aMarketing
650 7 _aZarządzanie
655 7 _aPoradnik
_2DBN
658 _aZarządzanie i marketing
830 0 _aBiblioteka Nestlé FoodServices
830 0 _aZarządzanie restauracją
_v3
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=54335
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c54335
_d54335