000 01807nam a2200421 i 4500
001 53473
003 KOSZ 005
005 20200721112018.0
008 071111s2006 pl a f f 001 0 pol
020 _a8320432286
040 _cKOSZ 005
_aKOSZ 005
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
080 _a664
080 _a(075.8)
245 0 0 _aŻywność wygodna i żywność funkcjonalna :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Świderskiego ; aut. Franciszek Świderski [et al.].
250 _aWyd. 3 uaktual. (dodr.).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2006.
300 _a389, [1] s. :
_brys., tab., wykr. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyzsze
388 _a2001-
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 _aDla studentów kierunków Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego, uczniów techników gastronomicznych, tech. przemysłu spożywczego, szkół pomaturalnych hotelarskich i innych.
650 7 _aŻywność wygodna
650 7 _aŻywność prozdrowotna
655 _aPodręczniki akademickie
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aŚwiderski, Franciszek
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl.
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53473
_yKatalog online BPK
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
942 _cKS
_2UKD
999 _c53473
_d53473