000 | 01623nam a2200469 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 53157 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20220323113534.0 | ||
008 | 010910s2001 pl a |000 0 pol | ||
009 | b0000001453902 | ||
015 | _aUWD 2001/14395 | ||
020 | _a8371602340 | ||
040 |
_aWA N _cWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2001 | ||
080 | _a637.5.033/.035 | ||
245 | 0 | 0 |
_aSubstancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / _cpod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.]. |
260 |
_aPoznań : _bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, _c2001. |
||
300 |
_a202 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aMięso _2DBN |
|
650 | 7 | _aTechnologia żywności | |
650 | 7 |
_aSubstancje dodatkowe do żywności _2DBN |
|
658 | _aRolnictwo i leśnictwo | ||
700 | 1 |
_aBilska, Agnieszka _eAutor |
|
700 | 1 |
_aUchman, Waldemar _d(1940- ) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Akademii Rolniczej (Poznań) _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53157 _yKatalog online BPK |
||
942 |
_2UKD _cKS |
||
999 |
_c53157 _d53157 |