000 01623nam a2200469 i 4500
001 53157
003 KOSZ 005
005 20220323113534.0
008 010910s2001 pl a |000 0 pol
009 b0000001453902
015 _aUWD 2001/14395
020 _a8371602340
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2001
080 _a637.5.033/.035
245 0 0 _aSubstancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /
_cpod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
260 _aPoznań :
_bWydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2001.
300 _a202 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aMięso
_2DBN
650 7 _aTechnologia żywności
650 7 _aSubstancje dodatkowe do żywności
_2DBN
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aBilska, Agnieszka
_eAutor
700 1 _aUchman, Waldemar
_d(1940- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Rolniczej (Poznań)
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=53157
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c53157
_d53157