000 01808nam a2200529 i 4500
001 52957
003 KOSZ 005
005 20200722111121.0
008 060822s2006 pl a f |000 0 pol
009 b0000001845095
015 _aUWD 2006/21084
020 _a8371604211
040 _aWA N
_cWA N
_dKOSZ 005/HR
046 _k2006
080 _a579
080 _a663
080 _a664
080 _a637
245 0 0 _aMikroorganizmy w żywności i żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.
250 _aWyd. 2 popr.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego,
_c2006.
300 _a147, [1] s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
388 _a2001-
490 1 _aBiblioteczka Wiedzy o Żywieniu i Żywności
504 _aBibliogr. s. [148].
650 7 _aDrobnoustroje
_2DBN
650 7 _aŻywność
_2DBN
650 7 _aMikrobiologia
658 _aBiologia
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- )
_eRedakcja
700 1 _aLibudzisz, Zdzisława
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego (Poznań)
_4pbl
830 0 _aBiblioteczka Wiedzy o Żywieniu i Żywności
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52957
_yKatalog online BPK
942 _2UKD
_cKS
999 _c52957
_d52957