000 01917nam a2200445 i 4500
001 52663
003 KOSZ 005
005 20221124123230.0
008 071201s2007 pl f f |000 0 pol
020 _a9788320432657
040 _cWA N
_aWA N
_dKOSZ 005/HR
041 0 _apol
046 _k2007
080 _a60:663.1
080 _a(075.8)
245 0 0 _aPodstawy biotechnologii przemysłowej :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _a528, [1] s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _2rdacontent
_aTekst
_btxt
337 _2rdamedia
_aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
338 _2rdacarrier
_aWolumin
_bnc
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje dydaktyczne
385 _mPoziom nauczania
_aSzkoły wyższe
388 _a2001-
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 _aDla stdentów biotechnologi oraz kierunków pokrewnych (technologii żywności, farmacji, inżynierii chemicznej), a także dla pracowników i inżynierów zajmujących się techniczną realizacją procesów biotechnologicznych.
650 4 _aMikrobiologia przemysłowa
650 4 _aBiotechnologia
655 _aPodręczniki akademickie
658 _aInżynieria i technika
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- )
_eRedakcja
700 1 _aAdamczak, Marek
_c(technologi żywności)
_eAutor
700 1 _aFiedurek, Jan
_d(1950- )
_eRedakcja
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne
_4pbl
856 _uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52663
_yKatalog online BPK
856 _uhttps://libra.ibuk.pl/195446
_yIBUK
856 _uhttp://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=752&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI=
_yBiblioteka Cyfrowa
942 _cKS
_2UKD
999 _c52663
_d52663