000 | 01917nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 52663 | ||
003 | KOSZ 005 | ||
005 | 20221124123230.0 | ||
008 | 071201s2007 pl f f |000 0 pol | ||
020 | _a9788320432657 | ||
040 |
_cWA N _aWA N _dKOSZ 005/HR |
||
041 | 0 | _apol | |
046 | _k2007 | ||
080 | _a60:663.1 | ||
080 | _a(075.8) | ||
245 | 0 | 0 |
_aPodstawy biotechnologii przemysłowej : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2007. |
||
300 |
_a528, [1] s. : _brys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_2rdacontent _aTekst _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _aBez urządzenia pośredniczącego _bn |
||
338 |
_2rdacarrier _aWolumin _bnc |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje dydaktyczne | ||
385 |
_mPoziom nauczania _aSzkoły wyższe |
||
388 | _a2001- | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | _aDla stdentów biotechnologi oraz kierunków pokrewnych (technologii żywności, farmacji, inżynierii chemicznej), a także dla pracowników i inżynierów zajmujących się techniczną realizacją procesów biotechnologicznych. | ||
650 | 4 | _aMikrobiologia przemysłowa | |
650 | 4 | _aBiotechnologia | |
655 | _aPodręczniki akademickie | ||
658 | _aInżynieria i technika | ||
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ) _eRedakcja |
|
700 | 1 |
_aAdamczak, Marek _c(technologi żywności) _eAutor |
|
700 | 1 |
_aFiedurek, Jan _d(1950- ) _eRedakcja |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne _4pbl |
|
856 |
_uhttp://koha.tu.koszalin.pl/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?biblionumber=52663 _yKatalog online BPK |
||
856 |
_uhttps://libra.ibuk.pl/195446 _yIBUK |
||
856 |
_uhttp://dlibra.tu.koszalin.pl/dlibra/docmetadata?id=752&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI= _yBiblioteka Cyfrowa |
||
942 |
_cKS _2UKD |
||
999 |
_c52663 _d52663 |